وی خاطرنشان کرد: متقاضیان میتوانند از طریق طی دورههای خودآموز تهیه و تدوین برنامه کسبوکار، شرکتهای ارائهدهنده آموزش برنامه کسبوکار و یا بهرهمندی از خدمات مشاوره شرکتهای توانمند در این حوزه نسبت به تهیه برنامه کسبوکار قوی اقدام کنند.
خسرو سلجوقی با بیان این مطلب که وام وجوه اداره شده به چهار گروه از فعالان این بخش پرداخت میشود گفت: تولید و توسعه سختافزار در زمینه ارتباطات و فناوری اطلاعات، تولید و توسعه نرمافزار، تولید و توسعه محتوا و خدمات و تولید و توسعه در زمینه امنیت اطلاعات، گروههای چهارگانه تعریفشده در این بخش را تشکیل میدهند.
وی ادامه داد: در هر یک از گروهها، متقاضیان میتوانند در سرفصلهای تخصصی «صادرات»، «تحقیق و توسعه» و «توسعه کسبوکار» اقدام به ارائه درخواست کنند.
عضو هیئت عامل سازمان فناوری اطلاعات ایران تصریح کرد: سقف پرداخت وام وجوه اداره شده تا 30 میلیارد ریال و بر اساس برنامه کسبوکار ارائهشده است که متقاضیان در خصوص آشنایی با جداول کارمزد و نحوه بازپرداخت وام از طریق صفحه مربوط به وام وجوه اداره شده در وبگاه رسمی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اقدام کنند.
وی تأکید کرد: با توجه به اهمیت بازیهای رایانهای بهعنوان یکی از بخشهای تولید ثروت در کشور، برای این حوزه نیز بخش ثبت نام ویژه فعالشده است که فعالان این بخش میتوانند از طریق آن ثبتنام کنند.